AFFIRMAATIO

Ajatuksilla on maailmaa muuttava voima. Ajatukset vaikuttava ihmisiin, meihin kaikkiin ja ne muuttavat maailmaa meidän kauttamme. Ajatuksia syntyy asioista, joita olemme kuulleet ja joista meille on kerrottu. Nuo ajatukset painuvat syvälle sisimpäämme ja niistä tulee meidän uskomuksiamme. Uskomukset maailmasta ja meistä itsestämme vaikuttavat siihen, miten me näemme ja koemme tämän maailman ja itsemme.

Me elämme tätä elämää noiden uskomusten mukaisesti. Kun uskomme maailman olevan hyvä paikka, niin sellaisena me maailman myös näemme ja sellaisessa maailmassa me elämme. Kun uskomme pystyvämme onnistumaan, niin me yritämme kunnes onnistumme. Jos taas uskomme maailman olevan ikävä paikka, niin se tulee meille olemaan sellainen. Jos uskomme, että ettemme voi onnistua, niin emme edes yritä.

Paranna itsesi affirmaatioilla

Affirmaatiot ovat päivittäin toistettavia lauseita ja uskomuksia, joita syötetään alitajunnalle. Affirmaatioita lukiessa olisi hyvä saada vahva tunne mukaan toimintaan, jotta vanhat uskomukset olisivat mahdollista saada järkkymään. Vakuuttuminen ja vahvistumien on hieno parannustyökalu, jota voit käyttää ohjelmoimalla itsesi positiivisessa mielessä. Vakuuttumalla ja vahvistamalla voit poistaa negatiivisen ajattelutavan, joka sitoo sinut menneeseen ja kenties tekee sinut sairaaksi. Urheilijoiden parissa, vahvistamista ja vakuuttumista on käytetty paljon suoritusten parantamiseksi.

Affirmaatio tarkoittaa ajatusten toistamista, ja todeksi luomista. Se perustuu toistamiseen ja varmistamiseen. Affirmaatiot ovat ikään kuin vakuuttamista, jossa vakuutat itsellesi aina uudelleen valitsemastasi ajatuksesta, ja muutat siten menneen uskomukset. Affirmaatiota voidaan tehdä toistamalla lausetta tai ajatusta joko ääneen, tai hiljaa mielessä, tai kirjoittamalla niitä paperille. Etsi tapa, joka sopii sinulle parhaiten. Tehokkain tapa on tietenkin tehdä kaikkea kolmea. Työkalu, jolla voit ohjelmoida itsesi on positiivinen lause, jonka toistat itsellesi uudestaan ja uudestaan, vakuuttamalla ja vahvistamalla itseäsi. Mitä useimmin toistat tätä sinua vahvistavaa positiivista lausetta, sitä paremman vaikutuksen se saa aikaan.

Affirmaatio toimii toistamalla ja huomion kohdistamisella. Sen voima on toistossa ja keskittymisessä. Yksi epämääräinen ajatus ei ehkä vielä muuta sinua tai käytöstäsi. Tuhat ajatusta voi tehdä sen. Tuhat ajatusta, tuhat lausetta, jokainen toistettuna tietoisesti ja täydellä voimalla, voi muuttaa kaikki uskomukset.

Affirmaatiolla on kaksi puolta. Toinen puoli on toistamisen määrä. Toistamalla tuhat lausetta voit kumota yhden vahingollisen lauseen, joka sinulle sanottiin lapsena. Toistamalla ajatusta uudelleen ja uudelleen, se uppoaa syvälle meihin, muuttaen vanhat ajatukset ja uskomukset. Monesta pienestä ajatuksesta muotoutuu suuri voima. Tämä on toistamisen voimaa.

Toinen puoli on huomio. Ajatukset ja lauseet toistetaan tietoisesti, koko huomiolla. Keskity täydellisesti yhteen ajatukseen ja lauseeseen. Jokainen toisto on tietoinen ja voimakas. Sisällytä sanoihin oma voimasi ja energiasi. Voit sisällyttää ajatuksiin koko olemuksesi, ja silloin yksikin ajatus voi muuttaa maailmasi.

Esimerkkejä vakuuttumisesta ja vahvistamisesta:

 • Rakastan itseäni
 • Olen arvokas
 • Luotan itseeni ja olen varma kaikissa tilanteissa
 • Olen hoikka
 • Annan anteeksi itselleni ja kaikille niille, jotka ovat tuottaneet minulle tuskaa
 • Onnistun kaikessa mitä haluan saavuttaa
 • Olen henkisesti ja fyysisesti vahva
 • Olen positiivinen
 • Voin hyvin
 • Olen voittajatyyppi
 • Tunnen voivani päivä päivältä paremmin
 • Tulen terveeksi
 • Olen terve

Affirmaatioiden voima on yhä kuin toisto + huomio eli määrä + laatu. Sitä useammin toistat affirmaatioita, sitä enemmän energiaa lähetät matkaan. Sitä syvemmin suuntaat huomiosi ja energiasi sanoihin, sitä vahvempi jokainen yksittäinen ajatus on. Affirmaatioiden hyödyllisin voima on uskomusten muuttaminen. Kun uskomuksesi muuttuvat, muuttuu myös koko maailmasi. Affirmaatioilla voit muuttaa uskomuksesi, ja valita ja luoda itse tietoisesti uusia. Voit valita juuri sellaisia uskomuksia ja ajatuksia kuin itsellesi haluat.

Paranna itsesi positiivisilla ajatuksilla

Kehomme reagoi välittömästi kaikkeen siihen, mitä ajattelemme. Oikeastaan tähän liittyy muutakin, siihen liittyy koko energiakenttämme, joka ulottuu kauas kehostamme. Kaikki se mihin ihminen ajattelee tai keskittyy, sitä saa automaattisesti lisää. Jos ajattelee myönteisiä ajatuksia, vetää se puoleensa lisää myönteisiä ajatuksia ja ylipäänsä lisää positiivisuutta elämään. Ja jos ajattelee negatiivisia asioita, vetää se puoleensa lisää negatiivisia ajatuksia ja ylipäänsä lisää negatiivisuutta elämään. Negatiivisuus pitää sisällään paljon, hyökkäävyyttä, pelkoa/kauhua, masennusta ja muuta.

Meidän pitää muuttaa ajatteluamme negatiivisuudesta positiivisuudeksi vaihtamalla ajatustapaamme. Koska meillä on koko ajan niin paljon ajatuksia päässämme, ei niitä ole mahdollista valvoa. Voimme kuitenkin tarkkailla tunteitamme. Kun ajattelemme myönteisiä ajatuksia, saamme automaattisesti hyvän olon. Ja jos ajattelemme negatiivisia ajatuksia (tai olemme masentuneita) tunnemme jotain aivan muuta. Niinpä, jos me joka kerran kun tunnemme olomme huonoksi, alamme ajatella miellyttäviä ajatuksia, vaihtuvat tuntemuksemme joksikin paremmaksi.

Useimmat meistä menevät siihen ansaan, että ajattelemme ajatuksia samalla taajuudella jolla tunteemme ovat. Jos olemme tietoisia tästä prosessista voimme onnistua luomaan positiivisia ajatuksia, kun huomaamme meillä olevan paha olla. Voit tarkastella ”vaihtuvia ajatuksia” kuin radiota, jossa vaihdat kanavan taajuutta valitsemalla ajatuksesi.

Olisi viisasta laatia pieni lista hyvistä asioista elämässäsi – asioista joita arvostat ja jotka tekevät sinut onnelliseksi. Joka kerta kun sinulle tulee paha olo, voit muuttaa taajuuttasi keskittymällä kohtaan luettelossasi ja ajatuksesi vaihtavat samassa paremmalle kanavalle. Kun teet tämän, vedät automaattisesti puoleesi lisää samaa myönteisyyttä. Ajan kanssa tulee helpommaksi ja helpommaksi olla positiivinen. Tämä on tehokas ja mainio parannus menetelmä, jota jokainen voi käyttää itseensä.

Be Careful What You Speak Into Your Life | Motivational Speech