TYÖKALUJA MIELEN HYVINVOINNIN EDISTÄMISEEN

Elämä ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista, joten tarvitsemme usein apua, tukea ja motivaatiota, jotta suoriudumme elämämme haasteista, vapaudumme henkisistä traumoistamme ja voimme tavoitella unelmiamme.

Jokainen meistä on joskus elämässään kokenut ainakin yhden henkisen trauman. Oli kyseessä sitten iso tai pieni trauma, kehomieli reagoi käynnistämällä stressireaktion. Jokainen meistä reagoi tilanteissa ja niiden jälkeen omalla yksilöllisellä tavallaan, joten ulkopuolinen ihminen ei voi määritellä esimerkiksi sitä, mikä tilanne on kenellekin traumaattinen ja mikä taas ei ole. Trauma on aina subjektiivinen kokemus.

Pitkäaikaisen tai vakavan fyysisen tai henkisen väkivallan tai kaltoinkohtelun kohteeksi (esimerkiksi koulukiusaaminen, perheväkivaltakokemukset, seksuaalinen hyväksikäyttö, lapsuuden aikainen vaille jääminen) joutuminen aiheuttaa usein elämänmittaisia muutoksia henkilön käyttäytymis- ja ajattelumalleihin.

Onneksi nykyään on olemassa paljon tietoa henkisistä traumoista ja monipuolisia itsehoidollisia keinoja traumojen turvalliseen vapauttamiseen! Tällä sivustolle on koottu ”työkaluja”, joilla voit pyrkiä vapauttamaan itsesi traumoistasi ja motivoimaan itseäsi unelmien saavuttamisessa.  

Avaa klikkaamalla mieleisesi aihe:

”Se asia, johon itse todella uskot, toteutuu; ja usko on se mikä saa sen toteutumaan.”

– F.L. Wright


7 Beliefs You Must Have To Live A GREAT LIFE | Fearless Soul


Kuva: Lääkkeetön elämä VS Lääkkeellinen elämä © Rakkauden Temppeli