RAKKAUDEN TEMPPELI

Rakkauden Temppeli kuvastaa fyysistä kehoamme ja  henkistä mieltämme, joista molemmista on tärkeää pitää huolta, jotta voimme hyvin ja koemme elämän merkitykselliseksi.

Liikunta, Ravinto, Mieli, Työ, Lepo ja Ihmissuhteet ovat Rakkauden Temppelin “tukipylväitä”, jotka pitävät temppeliä pystystyssä mahdollistaen hyvän ja tasapainoisen elämän. Jos jokin näistä pylväistä on rakennettu huonosti tai ne alkavat rapistumaan, niin tällöin temppeli on vaarassa sortua.

RakkaudenTemppeli.Fi -verkkosivusto on “Rakkauden Wikipedia”, jonka oppaiden, videoiden ja artikkeleiden  avulla pystyt edistämään kokonaisvaltaisesti henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Lisäksi sivusto auttaa sinua etsimään sisäistä ääntäsi ja motivaatiotasi, mikä  mahdollistaa kehittymisen ihmisenä uudelle tasolle. Näin saat elämääsi kestäviä ja mielekkäitä tuloksia elämäsi eri osa-alueilla.

Rakkauden Temppelin johtavana ajatuksena on se, että rakkauden tulisi olla perusta kaikessa olemisessa (Elämän, lähimmäisten ja itsensä rakastaminen) ja tekemisessä (Liikunnassa, syömisessä, työnteossa, ihmissuhteissa, jne). Tällöin elämässä vallitsee ilo, kiitollisuus ja merkityksellisyys.

Näin valmennat itseäsi

Rakkauden Temppelin eri osioista löytyy kymmeniä artikkeleita ja satoja videoita, joiden avulla voit edistää kokonaisvaltaisesti henkistä ja fyysistä hyvinvointiasi. Aloita valmennusmatkasi ”Näin valmennat itseäsi” -osiosta!

Klikkaa tästä, niin pääset elämäsi matkalle, matkalle itseesi! >>


”Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin!”


WHY YOU’RE HERE | Ben Lionel Scott